Ολο και περισσότεροι παράγοντες της Σάμου , από όλους τους κλάδους τάσσονται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της Ιωάννας Καραγιάννη.

Οπως υποστηρίζουν η υποψηφιότητα της δίνει μια πραγματική ευκαιρία να στηρίξουν μια αληθινά Σαμιακή υποψηφιότητα, η οποία με καθαρό πρόσωπο και διάθεση για προσφορά στον τόπο, θα εισάγει τη Σάμο στην νέα εποχή!

Η Σάμος χρειάζεται έναν άνθρωπο που να ζει τα προβλήματα του τόπου, να ξέρει τη περνά ο επαγγελματίας και πως τα φέρνει βόλτα ένας οικογενειάρχης, μας λένε.

Στη Βουλή πρέπει να στείλουμε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και με φρέσκες ιδέες, αλλα και ανθρώπους που να ακούν τα προβλήματα και τα όνειρα μας.

Η Ιωάννα Καραγιάννη  με δίκη της πρωτοβουλία συναντά καθημερινά δεκάδες επαγγελματίες και συζητά μαζί τους τα προβλήματα που και οι ίδιοι βιώνουν ενω συχνές είναι οι επαφές της και με τη νεολαία της Σάμου, το μέλλον του νησιού. Μια νεολαία που πρέπει να βρεί ευκαιρίες στο νησί να μείνει και να δημιουργήσει στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Και αυτο το ξέρει καλυτερα απο τον καθένα ένας ανθρωπος που ζει και εργαζεται στο νησί και δηλώνουν ικανοποιημένοι που επιτέλους υπάρχει πραγματική Σαμιακή εκπροσώπηση για το νομό.