Μετ εμποδίων είναι η συγκρότηση του γαλάζιου ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Χάρης Δαμάσκος, περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Βασίλη Κικίλια είπε το πρώτο βροντερό ΟΧΙ στην πρόταση συστράτευσης που του έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης,  Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Χάρης Δαμάσκος, στις περιφερειακές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Βασίλη Κικίλια και στη διάρκεια της παρούσης θητείας είναι αντιπρόεδρος του  Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Η απάντηση που έδωσε στον Γιώργο Κουμουτσάκο ήταν πολιτικά αφοπλιστική…, « Στα 44 μου χρόνια και μετά από μια 20ετπη θητεία στην αυτοδιοίκηση δεν μπορώ να υπηρετώ κομματικές-εκλογικές σκοπιμότητες. Στρατεύομαι μόνον για να υπηρετώ την αυτοδιοίκηση και μόνον… ».!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Δαμάσκος, δεν θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη πρόταση από τον Γιάννη Σγουρό. Αντίθετα, πολλοί επιμένουν πως θα δεχόταν να ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη.

Πάντως, σήμερα το μεσημέρι, ο Γιώργος Κουμουτσάκος δέχεται στο γραφείο του όλους  τους εκλεγμένους με το ψηφοδέλτιο Κικίλια καθώς και άλλους που θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι μαζί του. Από τη συνάντηση αναμένεται να βγουν στο αέρα συγκεκριμένες υποψηφιότητες αλλά κι άλλες αρνήσεις όπως εκείνη του Χάρη Δαμάσκου από την Ανατολική Αττική.!