«Σήμερα επισκεφθήκαμε το Παγκράτι! Συνομιλήσαμε με καταστηματάρχες για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με έμφαση στα συχνά πλημμυρικά φαινόμενα καθώς και του μη επαρκούς καθαρισμού των φρεατίων, στην έλλειψη φωτισμού, καθαριότητας και υποδομών» αναφέρει ο Γ. Πατούλης σε ανάρτηση στο Facebook.

«Ακολούθως παραβρεθήκαμε στο ΑΤ Παγκρατίου και ενημερωθήκαμε από τον Διοικητή και τους εργαζομένους για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως μετά τη μεταφορά της αστυνομικής διεύθυνσης Ν. Κόσμου στο τμήμα Παγκρατίου χωρίς να ακολουθήσει ενίσχυση του προσωπικού όπως απαιτούνταν λόγω νέων αυξημένων αρμοδιοτήτων. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως από τα 90 αλεξίσφαιρα χρησιμοποιούνται μόλις τα 14 γιατί τα υπόλοιπα έχουν λήξει. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τον Προφήτη Ηλία Παγκρατίου όπου μας υποδέχθηκε ο Πατέρας Κωνσταντίνος και έπειτα μεταβήκαμε στα ΚΑΠΗ-Λέσχη Φιλίας Παγκρατίου, όπου είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας για τα προβλήματα τους, με έμφαση την απουσία γιατρού.

Τέλος, επισκεφθήκαμε το Άλσος Παγκρατίου, ένα σημαντικό πνεύμονα πρασίνου για την περιοχή, που όμως έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του. Το Παγκράτι, όπως και πολλές περιοχές της Αττικής, έχει άμεση ανάγκη αναπτυξιακής επανεκκίνησης. Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Η δική μας νίκη θα είναι νίκη όλων των πολιτών της Αττικής! Προχωράμε!» συνέχισε.