«Άνθρωπο της συντήρησης», «της συνέχειας του χθες», «των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου», «του κ. Φούχτελ», «των εργολαβικών συμφερόντων» χαρακτήρισε η υποψήφια Περιφερειάρχης ΑττικήςΡένα Δούρου τον απερχόμενο περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό κατά την προεκλογική ομιλία της το βράδυ της Τετάρτης στο Χαλάνδρι…
Όπως υποστήριξε, οι παραπάνω «αγωνίζονται να παραμείνει στη θέση του, για άλλη μια θητεία, προκειμένου να κλείσει όλες τις συμφωνίες, να προχωρήσει όλες τις δουλειές σε βάρος των πολιτών, του Περιβάλλοντος, της Αττικής».

Η κ. Δούρου καταλόγισε στον κ. Σγουρό ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε ενορχηστρώσει επιχείρηση απόκρυψης των ενεργειών του, προκειμένου «να μη γνωρίζουν οι πολίτες ούτε τι είναι, ούτε τι κάνει η Περιφέρεια».

Και έφερε ως παράδειγμα το έγγραφο, που έφερε στην επιφάνεια ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Κουμουτσάκος και είχε αποστείλει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο οποίο ζητούνται εξηγήσεις για την κακοδιαχείριση εκ μέρος της Περιφέρειας Αττικής των 9 περίπου εκατ. ευρώ που προορίζονταν για έργα ανάπλασης του Πεδίου του Άρεως.
Πηγή : protothema.gr