Πυρά εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού εξαπέλυσε κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Η κ. Δούρου μιλώντας χθες στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά ανέφερε πως: «Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος καθώς και ο άνθρωπός τους στην Αττική, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, δεν θέλουν να ακούσουν τη φωνή των πολιτών, γιατί, απλά τη φοβούνται. Όπως άλλωστε φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βενιζέλου. Φοβούνται και εκβιάζουν. Απειλούν για να εξαγοράσουν λίγο χρόνο παραμονής στην εξουσία. Να κλείσουν όλα τα χρυσά ντιλ σε βάρος των πολιτών και υπέρ των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων». Παράλληλα χαρακτήρισε τον κ. Σγουρό «απαθή και άφωνο» μπροστά στο «ξεπούλημα» του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά.

Στην εκδήλωση μίλησε και ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά κ. Δρίτσας ο οποίος δήλωσε ότι ο Πειραιάς και οι γειτονιές του βρίσκονται σε κρίση λέγοντας πως: «Άνεργοι , φτωχοί, επιχειρηματίες κατεστραμμένοι, μαγαζιά κλειστά, πολίτες χωρίς κοινωνική προστασία συνθέτουν την εικόνα του Πειραιά και πρόσθεσε ότι την ίδια ώρα το λιμάνι διακινεί ένα τεράστιο πλούτο που συγκεντρώνεται ολοένα και σε λιγότερα χέρια. Δεν θα τα επιτρέψουμε όλα αυτά. Είμαστε εδώ για να δώσουμε μια μάχη νικηφόρα. Ο Πειραιάς θα νικήσει». τόνισε χαρακτηριστικά.