Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η ιατρική ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη. Σπόυδασα στο Εθνικό Καποδιστρικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ειδίκευτηκα στην ορθοπεδική χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ. Μετεκπαιδεύτηκα για μεγάλα διαστήματα περίπου τρία χρόνια σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού.

Επέστρεψα όμως στην Ελλάδα και στην πόλη μου, γιατί πιστεύω στις προοπτικές και τις δυνατότητες της. Γιατί εδώ χτυπά η καρδιά μου.

Το 2010 ανακηρύχθηκα Διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Πατρών και το 2015 απέκτησα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Διοίκησης στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείαςκαι σήμερα είμαι η διευθύντρια στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του ΚΑΤ.

Για 25 χρόνια μοναδικό μου μέλημα είναι η προσφορά στον άνθρωπο. Με αφοσίωση, επιμονή και φροντίδα στάθηκα δίπλα σε κάθε ασθενή μου, δίνοντας τον καλύτερο μου ευατό.

Το 2004 επιστράτευσα γνώσεις, δυνάμεις και αγάπη για να βάλω κι εγώ το δικό μου λιθαράκι στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα. Ως Μέλος της Επιτροπής Επιθεώρησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων εργαστηκα σκληρά για να έχουν οι αθλητές τις καλύτερες εγκαταστάσεις.

Η υγεία, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται δουλειά, πρόγραμμα και επιμονή.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, γιατί θέλω να επιστρατεύσω γνώσεις και εμπειρία για να αλλάξει η εικόνα της Αθήνας.

Θέλω να συνεισφέρω στην οργάνωση μιας σωστής πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καθώς και στη σωστή δημιουργία και οργάνωση υποδομών για τον αθλητισμό όλων μας, που είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Όπως ακριβώς οραματίζεται και ο συνδυασμός ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ με επικεφαλής τον Κώστα Μπακογιάννη, στον οποίο συμμετέχω.

Η ψήφος σας είναι καθοριστική για να τα καταφέρω και να συνδράμω για να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά.