Την απόφασή της να διεκδικήσει την περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοίνωσε η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποφασίσαμε να δώσουμε το δικό μας παρόν στις εκλογές για την περιφέρεια Θεσσαλίας και επικεφαλής αυτής της προσπάθειας θα είμαι η ίδια. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε στους Θεσσαλούς συμπολίτες και τον συνδυασμό νίκης που θα καταρτίσουμε και το πρόγραμμά μας για την διακυβέρνηση της Περιφέρειας. Αυτό που από τώρα θέλω να πω είναι πως πήρα την απόφαση να μπω μπροστά σε έναν ωραίο αγώνα για την Θεσσαλία που αγαπάμε και αξίζουμε γιατί πιστεύω ότι οι ιδέες, οι στόχοι και το όραμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον τόπο μας, δεν θα έπρεπε να λείπουν από τον πολιτικό στίβο αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Καλώ κάθε Λαρισαίο, Βολιώτη, Τρικαλινό, Καρδιτσιώτη να έρθει κοντά μας για να αγωνισθούμε όλοι μαζί για την Θεσσαλία που μας ενώνει. Εκτιμώ ότι οι πολίτες έχουν απόλυτα αντιληφθεί ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πορευόμαστε, σε αυτές τις δύσκολες για την πατρίδα μας ώρες, σταθερά με ένα σύνθημα: πρώτα ο άνθρωπος! Και με αυτή την πολιτική αξία θέλω να διαβεβαιώσω σήμερα εδώ καθεμιά και καθένα σε κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας, ότι θα εργασθώ για άλλη μια φορά» δήλωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Την υποψηφιότητα της κ. Χρυσοβελώνη, εισηγήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, και έγινε δεκτή με ομόφωνη απόφαση των συντονιστικών επιτροπών Θεσσαλίας.