Ο πρωταρχικός στόχος της Κίνησης Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, και του υποψηφίου Δημάρχου Μάνου Κρανίδη είναι η ασφάλεια των πολιτών του Χαλανδρίου αλλά και η ενίχσυση της Πολιτικής Προστασίας.

Στο πλαίσιο αυτό διπλή επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάνος Κρανίδης στο 9ο Π.Σ. Αθηνών /Θ’ Γραφείο Πυρασφάλειας στο ΟΑΚΑ και στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, αντίστοιχα.

Κατά την παραμονή του στις πυροσβεστικές εγκαταστάσεις συζήτησε και ενημερώθηκε διεξοδικά από την διοικητή του 9ου Π.Σ. κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ για τα θέματα Πυρασφάλειας πόλης. Είναι σίγουρο ότι το Χαλάνδρι χρειάζεται νέο Πιστοποιημένο Σώμα συνδυαζόμενο με την εκπόνηση ενός σύγχρονου και ρεαλιστικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας.

Στην επίσκεψη του στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου είχε λεπτομερή συζήτηση με τον διοικητή κ. ΚΡΕΖΙΑ, ο οποίος προχώρησε σε μία αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με τα ζητήματα Ασφάλειας του Χαλανδρίου. Ο Μάνος Κρανίδης επανέλαβε τη διάθεση κοινής συμβολής και σταθερής συνεργασίας, όπου απαιτείται και προβλέπεται, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και προστασίας των συμπολιτών μας.

Επίσκεψη στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Αθλητισμός, ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα, σε κάθε πόλη και γειτονιά, πόσο μάλλον όταν πρόκεται για την πόλη του Χαλάνδρίου. Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο στο Κάτω Χαλάνδρι, μία λέξη έρχεται κατευθείαν στο μυαλό: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, σύλλογος με πάνω από μισό αιώνα ζωής, αθλητική κυψέλη που στα τμήματά της αθλούνται πάνω από 400 παιδιά.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου Μάνου Κρανίδη και του πρεσβευτή του Αθλητισμού Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 Δήμου Ντικούδη, με τους διοικούντες και τους ανθρώπους που στελεχώνουν το ιστορικό σωματείο.

Άκουσαν με προσοχή και κατέγραψαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο, ενώ υπήρξε ξεκάθαρη δέσμευση από την πλευρά του κ. Κρανίδη για οριστική λύση σε ένα μεγάλο θέμα, αυτό του γηπεδικού.

Τέλος, για τον Μάνο Κρανίδη, η συνάντηση αυτή είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία αφού ο 5χρονος γιος του κάνει τα λιλιπούτεια βήματα του στο ποδόσφαιρο, μαθαίνοντας τα μυστικά “του βασιλιά των σπορ” στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Χαλανδρίου.