«Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω αυτό μέχρι την ημέρα των εκλογών. Η ψήφος είναι ευθύνη!» το μήνυμα του Νίκου Ταχιάου στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ταχιάος στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Σκηνές από ταινία προσεχώς.

Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιο που μου έρχεται στο μυαλό για όσα προλαβαίνω να παρακολουθώ στην επικαιρότητα μολονότι θέλω να αποφεύγω τοποθετήσεις που ξεφεύγουν από την ατζέντα “Θεσσαλονίκη”.

Δεν επιδιώκω την εκλογή μου στη δημαρχία χωρίς αίσθηση κινδύνου. Όμως το να νιώθω πως για να πετύχω τους στόχους μου ως δήμαρχος θα πρέπει να παίξω με την ευτέλεια και την αναξιοπρέπεια είναι ενοχλητικό. Στους Θεσσαλονικείς πρέπει να γίνει κατανοητό πως για τους ίδιους ένα τέτοιο μέλλον είναι προσβλητικό και για την πόλη καταστροφικό.

Ισχυρό δήμαρχο με λυμένα χέρια θέλει η Θεσσαλονίκη, όχι μαέστρο μιας κακόηχης ορχήστρας που τα μέλη της θα έχουν βρεθεί σε αυτήν, είτε επειδή αισθάνθηκαν ότι στο τελείωμα της καριέρας τους υπάρχει ένα καταφύγιο γι’ αυτούς ώστε να παζαρεύουν για μια θέση ως πρώτα βιολιά, είτε για να υπηρετούν κάθε λογής συμφέροντα.

Δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω αυτό μέχρι την ημέρα των εκλογών. Η ψήφος είναι ευθύνη!»