Με συνέπεια Δίπλα στον Πολίτη

Γεννήθηκα το 1972, στον Πειραιά, μεγάλωσα και κατοικώ στο Κερατσίνι. Είμαι πτυχιούχος, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ασκώ το επάγγελμα του δικηγόρου. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο Κερατσίνι.

Εντάχθηκα στο ΠΑΣΟΚ, σε ηλικία 16 ετών, και διετέλεσα Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο 2002 έως και 2004. Είμαι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Επαγγελματικά, επέλεξα, να στέκομαι με ανιδιοτέλεια, σε αυτές τις ώρες της κρίσης, δίπλα στον πολίτη που έχει πρόβλημα. Να συμβάλλω με τις γνώσεις και την επαγγελματική μου κατάρτιση στην διάσωση των ατομικών περιουσιών των πολιτών, ασχολούμενος κατά κύριο λόγο με τους δανειολήπτες και τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Παντελής Μ. Καμάς – ΝΕΡΙΤ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 08.01.15

 

Η κρίση ανέδειξε στην καθημερινότητα, την όχθη που επιλέγει ο καθένας. Η στήριξη των πολιτών δεν είναι θέμα ιδεολογημάτων, είναι ζήτημα πρακτικής καθημερινής συμπεριφοράς.

Δίνω τη μάχη με το ΠΑΣΟΚ, και τη Δημοκρατική Παράταξη, γιατί έχω την άποψη, ότι αποτελεί για όλους εμάς πατριωτικό καθήκον να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, και κοινωνικό μας χρέος να οδηγήσουμε τη χώρα με ασφάλεια στην έξοδο από το μνημόνιο και να αποκαταστήσουμε τις κοινωνικές αδικίες.

Γιατί επιλέγω να διεκδικήσω μία χρήσιμη ψήφο και όχι μία χαμένη ψήφο.

Δίνω τη μάχη, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, διότι πιστεύω ότι είναι η ώρα να βγουν μπροστά άνθρωποι με ένσημα, επάγγελμα γνώση.

Δίνω τη μάχη σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, γιατί πιστεύω ότι θα ξεφύγουμε από τη μιζέρια και τη φτώχεια, μόνο αν έχουμε όραμα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας.

Δίνω τη μάχη σε αυτή τη δύσκολη ώρα, γιατί θέλω, ακόμα πιο δυνατά, να σταθώ στο πλευρό των πολιτών. Η κρίση που ζήσαμε, και ζούμε, απαιτεί, συνέπεια και αλληλεγγύη.

Μπορώ να πω στον πολίτη, κοιτώντας τον στα μάτια: ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

Το έχω κάνει πράξη.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Μ. ΚΑΜΑΣ