Τριήμερη περιοδεία  στο νησί της Λέσβου πραγματοποίησε ο  ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Β.Αιγαίου  με τον  Συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο» κος Κωνσταντίνος Μουτζούρης .

Συγκεκριμένα ο Κος Μουτζούρης, μαζί με  υποψήφιους του συνδυασμού του, ξεκίνησε από την Δυτική Λέσβο με πρώτο σταθμό τη Βατούσα και στη συνέχεια την Άντισσα, όπου είχε ενδιαφέρουσες επαφές και συνομιλίες με τους κατοίκους στις μικρές βουλές της λεσβιακής υπαίθρου ,τα καφενεία, όπου άκουσε με προσοχή τα θέματα που τους απασχολούν.

Το Σάββατο περιόδευσε στον εμπορικό δρόμο της πόλης της Μυτιλήνης , την Ερμού, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και περαστικούς καταναλωτές .

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε το Σίγρι όπου ενημερώθηκε για την πορεία του μεγάλου έργου του λιμανιού  και στη συνέχει  τα Χίδηρα  συνομιλώντας  με φορείς και κατοίκους.

Την Κυριακή το πρωί σειρά είχε το Πλωμάρι και η Πλαγιά, ενώ το απόγευμα μίλησε σε συγκέντρωση στο Πολύκεντρο της Πέτρας, όπου τέθηκαν από φορείς και κατοίκους προβληματισμοί και αιτήματα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα του οδικού άξονα Πέτρας-Καλλονής που χρόνια τώρα καρκινοβατεί.