΄΄ Πάντοτε πίστευα ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι για τα δύσκολα. Η απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων, σε μια συγκυρία που όλοι αναζητούν τα εύκολα, το επιβεβαιώνει. Η πόλη χρειάζεται αυτό ακριβώς. Έναν πολιτικό για τα δύσκολα, που θα κάνει την Αθήνα να γυρίσει σελίδα. Που θα την κάνει μια «νέα» Αθήνα.
Θεωρώ καθήκον μου να χαιρετήσω το εγχείρημα, δηλώνω τη διάθεσή μου να βοηθήσω, με όποιο τρόπο μου ζητηθεί και καλώ όλους τους Αθηναίους να στηρίξουν το εγχείρημα αυτό , ως μία μεγάλη ευκαιρία για την Αθήνα, που αξίζει να γίνει ξανά «πρωτεύουσα», τονίζει με δήλωσή του ο κ. Κοραχάης.
Από την πλευρά του ο Πάνος Αβραμόπουλος, υποστήριξε πως…,
΄΄Στα πλαίσια του πολιτικού διαλόγου αρχών για την τοπική αυτοδιοίκηση, με τον παλιό μου φίλο Άρη Σπηλιωτόπουλο, διαπιστώσαμε σύμπτωση απόψεων στα κεντρικά πολιτικά προτάγματα που αφορούν την αγαπημένη μας Αθήνα. Και ειδικότερα στα θέματα της ασφάλειας στην πόλη, της στήριξης της κοινωνικής της συνοχής και της ανάδειξης της πολιτισμικής της φυσιογνωμίας, δοθέντος ότι σαν συγγραφέας ασχολούμαι ενεργά με τον πολιτισμό. Στηρίζω έτσι την υποψηφιότητα του αγαπητού Άρη Σπηλιωτόπουλου ως Δημάρχου για την Αθήνα και κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηνών μαζί του στην 6-η εκλογική περιφέρεια, στην οποία μου έκαναν την μεγάλη τιμή οι Αθηναίοι στις προηγούμενες εκλογές, να με αναδείξουν δημοτικό σύμβουλο με 2.400 σταυρούς΄΄.
΄΄Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με την πολυεδρική πολιτική του παιδεία, την πλατιά αίσθηση του κοινωνικού βηματισμού, αλλά και την ατίμητη πείρα του και ως υπουργός Τουρισμού, που εργάστηκε με επιτυχία στην διαχείριση και ανάδειξη του σύγχρονου του τουριστικού μας προϊόντος, συνιστά την πιο ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση για τον Δήμο της Αθήνας. Συντάσσομαι πολιτικά μαζί του και πιστεύω ότι ο λαός της Αθήνας, θα μας εμπιστευτεί της τύχες της πόλης.΄΄