Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου “ΦΛΥΑ” πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάνος Κρανίδης, συνοδευόμενος από τη Δήμητρα Θέου, Ταμία του Συλλόγου και υποψήφια δημοτική σύμβουλο με την Κίνηση Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023.

Εκ μέρους του προέδρου του Συλλόγου κ. Χρήστου Ευαγγέλου υπήρξε διεξοδική ενημέρωση για το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι έμποροι της πόλης μας καθώς και των αιτημάτων που επιθυμούν να υλοποιηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Η σημερινή άναρχη κατάσταση στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας, η απουσία ενός συγκροτημένου σχεδίου προσέλκυσης επισκεψιμοτητας και η παρατεταμένη αδυναμία ουσιαστικής συγκοινωνιακής σύνδεσης με τους σταθμούς ΜΕΤΡΟ και τις γειτονιές της πόλης είναι καταστάσεις που συμπιέζουν προς τα κάτω την εμπορική δραστηριότητα.

Από την πλευρά του ο Μάνος Κρανίδης παρουσίασε τις προγραμματικές προτάσεις-άμεσης και μεσοπρόθεσμης απόδοσης- για την τόνωση της εμπορικής κίνησης στο Χαλάνδρι, δίνοντας έμφαση στη στέρεη οικοδόμηση σχέσης ουσιαστικής συνεργασίας με τον Εμπορικό Σύλλογο καθώς και ευρύτερα, με Συλλόγους και Σωματεία ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνική και οικονομική ζωή του Χαλανδρίου.

Τελειώνοντας παρουσίασε την πρόταση του Συνδυασμού μας για δημιουργία μίας καινοτόμου πλατφόρμας που θα διασυνδέει άνεργους, επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας. ΟΙ ιδέες είναι υλοποιήσιμες όταν υπάρχει πίστη στο πλάνο και σύνθεση ουσιαστικών απόψεων. Είμαστε δίπλα στους εμπόρους του Χαλανδρίου!

Το αθλητικό πρόγραμμα της Κίνησης Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023 

Μια πόλη ξεχωρίζει όταν η αθλητική της κουλτούρα, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Γονείς και παιδιά, μικροί και μεγάλοι, καταναλώνουμε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας στους δημοτικούς χώρους άθλησης .

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάνος Κρανίδης  και ο Δήμος Ντικούδης, πρεσβευτής Αθλητισμού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Κίνησης Πολιτών Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023, παρουσίασαν τα κεντρικά σημεία για το Αθλητικό πρόγραμμα του Συνδυασμού μας στο Τένις Κλαμπ Χαλανδρίου.

Μίλησαν για την αλλαγή νοοτροπίας και φιλοσοφίας που απαιτείται ώστε ο μαζικός και σχολικός αθλητισμός να γίνουν προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία, για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων εγκαταστάσεων άθλησης και για την ανάγκη δημιουργίας ενός masterplan, ώστε να υπάρξουν οι προϋποθέσεις δημιουργίας νέων χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας.

Ο Ορίζοντας της χαρούμενης και αισιόδοξης πόλης που επιθυμούμε να έχουμε μέχρι το 2023 έχει στο dna του κουλτούρα αθλητική.