Με τον συνδυασμό του Στάθη Ανδρεόπουλου

Με τον συνδυασμό  του υποψήφιου Δήμαρχου Χαλανδρίου Στάθη Ανδρεόπουλου κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές ο διακεκριμένος  οικονομολόγος κ. Αθανάσιος  Μπιζιλιώτης.  Σε μήνυμα του προς τους  δημότες Χαλανδρίου ο κ. Μπιζιλιώτης ζητά την ψήφο τους για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και τονίζει μεταξύ άλλων ότι:

” Η ενασχόληση και η συμμετοχή μου στα κοινά για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής όλων μας, όλα αυτά τα χρόνια, με βοήθησαν να γνωρίσω τις ουσιαστικές ανάγκες και τα προβλήματα της πόλης του Χαλανδρίου, της πόλης μας και να θεωρήσω ότι μπορώ να δώσω τις λύσεις που χρειάζονται σε ευαίσθητους τομείς, όπως στην παιδεία, στον αθλητισμό αλλά και όπου αλλού μου ζητηθεί.
Όλη αυτή η εμπειρία μου, οδήγησε τον υποψήφιο δήμαρχο Χαλανδρίου Στάθη Ανδρεόπουλο, να μου απευθύνει την τιμητική για μένα πρόσκληση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Χαλάνδρι – Φιλική Πόλη». Έτσι, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του πήρα την απόφαση να συμπορευθώ στον αγώνα επίλυσης των προβλημάτων του δήμου μας.
Με την υποστήριξή σας, θα μπορέσουμε να κάνουμε όλα όσα προσδοκούμε για να γίνει το Χαλάνδρι, Φιλική Πόλη για όλους μας”

Ο κ. Μπιζιλιώτης διαμένει στο Χαλάνδρι από το 1981, εργάστηκε στο υπουργείο Οικονομικών για πάνω από τριάντα χρόνια και είναι παντρεμένος, πατέρας  δυο παιδιών. Κοινωνικά, συμμετείχε σε αρκετούς τοπικούς φορείς και συλλόγους.