Ισχυρό μήνυμα νίκης και αλλαγής έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στη χθεσινή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής, του επιχειρηματικού κόσμου, της Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου.

Ειδικότερα παραβρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, οι αντιπρόεδροι της ΝΔ Α. Γεωργιάδης και Κ. Χατζηδάκης, η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Ν.Μπακογιάννη, ο γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Ε.Μειμαράκης, οι πρώην υπουργοί Χ. Αθανασίου, Ν. Κακλαμάνης, Φ. Πάλλη-Πετραλια, Θ. Γιαννόπουλος, Μ. Σαλμάς, Γ. Παπαθανασίου, Μ.Γιαννάκου-Κουτσίκου, η πρώην υφ. Σοφία Καλατζάκου, οι βουλευτές της ΝΔ Β.Κικίλιας, Γ.Κουμουτσάκος, Μ.Βαρβιτσιώτης, Ν. Κεραμέως, Θ. Φορτσάκης, Κ. Βλάσσης, Χ.Θεοχάρης, Γ.Πλακιωτάκης, Γ.Ανδριανός, Κ. Καραγκούνης, Γ.Βλάχος, Α.Καραμανλή, Κ. Μάρκου, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Τ. Κοψαχείλης, η ευρωβουλευτής Ε. Βόζενμπεργκ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ Π. Μαρινάκης, ο γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Σ.Κονταδάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποφήφιος βουλευτής του βορείου τομέα Αθηνών ΝΔ Σάκης Ιωαννίδης.

«Η Αττική μας ενώνει»

«Βάζουμε γερές βάσεις για τη μεγάλη νίκη που έρχεται. Δεν θα είναι μία νίκη Πατούλη αλλά μία νίκη για την Αυτοδιοίκηση, για την Περιφέρεια Αττικής. Οι πολίτες της Αττικής παίρνουν καθαρή θέση. Απαιτούν Αλλαγή. Αλλαγή Πορείας στην Περιφέρεια. Αλλά και Πολιτική Αλλαγή στη χώρα. Γυρνούν την πλάτη τους στο λαϊκισμό και την ανευθυνότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ομιλία του ο κ. Πατούλης επικαλούμενος την καθημερινή του επαφή με δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών, των τάξεων και των επαγγελματικών ομάδων μέσα από τις επισκέψεις του σε Δήμους σε όλο το λεκανοπέδιο, τόνισε πως του μεταφέρεται καθημερινά η ανάγκη τους, να δουν στην Περιφέρεια μία νέα ηγεσία, με ανθρώπινο πρόσωπο, έμπειρη, με ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων, με εξωστρέφεια, που να διαθέτει σχέδιο και πρόγραμμα.

«Η Αττική μας ενώνει. Νιώθουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία» η οποία στηρίζεται και στην πολύ ικανή ομάδα υποψηφίων που μας πλαισιώνει, ανθρώπων με ένσημα σε χώρους εργασίας και κοινωνικής προσφοράς, σημείωσε και πρόσθεσε πως το ζητούμενο του είναι κοινό με αυτό των πολιτών, ανεξαρτήτως από ποιο κόμμα πιστεύουν. «Πως θα ζήσουμε σε μια καλύτερη χώρα, σε μια χώρα προόδου κι ευημερίας για όλους και σε μια Περιφέρεια που θα μας διασφαλίζει καλύτερη καθημερινότητα, καλύτερη ποιότητα ζωής, ασφάλεια, αλλά και προοπτικές για ένα καλύτερο μέλλον. Οι πολίτες απαιτούν να προχωρήσουμε μπροστά με έργα και όχι λόγια».

Ξεκίνησε το τρένο της πολιτικής αλλαγής

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής χαρακτήρισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, «ιδιαίτερα κρίσιμες» καθώς όπως ανέφερε, οι πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν «αν θα πάνε η Ελλάδα, η Αττική, οι τοπικές μας κοινωνίες μπροστά, ή αν θα πάμε πίσω».

«Η παρουσία σας σήμερα εδώ, αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα πολύ ισχυρό ρεύμα αλλαγής» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Αποδεικνύει ότι το τρένο της πολιτικής αλλαγής στην Περιφέρεια Αττικής ξεκίνησε. Πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια αλλά και Πολιτική Αλλαγή στη χώρα.Το Μάιο δεν θα ψηφίσουμε μόνον για αλλαγή Περιφερειάρχη της χώρας. Αλλά θα αλλάξουμε και Πρωθυπουργό εφόσον στηθούν κι εθνικές κάλπες. Ένα είναι βέβαιο. Όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές. Είτε γίνουν την Άνοιξη. Είτε γίνουν το φθινόπωρο, οι πολίτες της χώρας θα εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία για τη διακυβέρνηση της χώρας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό. Με τον Κυριάκο Πρωθυπουργό και τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση, η χώρα θα επιστρέψει επιτέλους στην κανονικότητα».

«Πάμε για τη μεγάλη Νίκη»

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Πατούλης επισήμανε πως για «να κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αττική, κοιτάζουμε αποφασιστικά μπροστά».

«Από σήμερα ξεκινά η τελική μας επίθεση , για να κάνουμε πράξη αυτό που έχει πραγματικά ανάγκη, η μεγαλύτερη Περιφέρεια της Πατρίδας μας» τόνισε και πρόσθεσε: «Δημιουργούμε μια πλατιά πολιτική και κοινωνική συμμαχία, για να κερδίσουμε μια κρίσιμη πολιτική μάχη. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας.Για να κάνει η Αττική μια νέα αρχή. Ξεκινάμε! Πάμε όλοι μαζί για τη Μεγάλη Νίκη. Νίκη με μεγάλο ποσοστό, Νίκη κι από την Πρώτη Κυριακή».

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε για την χορηγία της πίτας τον κύριο Θωμά Πρόφερ, Σύμβουλο Επιχειρήσεως και τον κύριο Άρη Μαρίνη από την εταιρεία Panolympia για την χορηγία δύο πούλμαν προς διευκόλυνση μετακίνησης του κόσμου.